Ahatlar’ın Yetersiz Su Sıkıntısı Giderildi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesi Ahatlar Mahallesi’ndeki doğal içme suyu kaynağında gerçekleştirdiği çalışmayla vatandaşa ulaşan suyun debisini arttırarak, yetersiz su sorununu ortadan kaldırdı.

Ahatlar’ın Yetersiz Su Sıkıntısı Giderildi
selcuk

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe geneline daha bol ve verimli içme suyu temini için altyapı hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Ahatlar Mahallesi’nde de bir çalışma gerçekleştirdi. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından doğal kaynak suyu çıkışında yapılan bakım onarım işi neticesinde, suyun debisi yükseltilerek mahalleye daha yeterli içme suyu verilmesi sağlandı.

“MASKİ ekipleri canla başla çalıştılar”

Ahatlar Mahalle Muhtarı Fikret Demirkan, “Mahallemizin içme suyu kaynağı dağılmış olduğu için su evlerimize ulaşmıyor ve su sıkıntısı yaşıyorduk. Şuan sorunumuz çözüldü. MASKİ ekipleri sağ olsunlar canla başla çalıştılar. Çalışmaların devamını elbette ki isteriz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ’den Allah razı olsun. Emeği geçen kim varsa hepsine tek tek teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER