Gördes Atıksu Arıtma Tesisi, Çevre İzin Belgesini Aldı

MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde başarıyla işletilen Gördes Atıksu Arıtma Tesisi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen Çevre İzin Belgesi’ni aldı. MASKİ’nin atıksu arıtımı kapsamındaki başarısı bir kez daha tescillendi.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi, Çevre İzin Belgesini Aldı
selcuk

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bünyesinde işlettiği atıksu arıtma tesisleriyle Gediz ve Bakırçay’ın geleceğini garanti altına almak için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda, MASKİ’nin Gördes ilçesinde işlettiği atıksu arıtma tesisi de Çevre İzin Belgesi’ni aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğindeki kriterlere göre verilen Çevre İzin Belgesi, idarenin tesisleri başarılı bir şekilde çalıştırdığını gösteriyor. Gördes ilçesine 10 milyonluk yatırımla yapılan atıksu arıtma tesisi için alınan Çevre İzin Belgesi, MASKİ’nin atıksu arıtımı kapsamındaki başarısını bir kez daha tescilledi.

Manisa’nın geleceği yeniden inşa ediliyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisa’yı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için yaptığı yatırımlar doğrultusunda atıksu arıtma tesislerini çevre mevzuatına uygun bir şekilde işlettiklerini ifade ederek, “Gediz ve Bakırçay’ı özlenen temiz günlerine kavuşturmak için çalışıyoruz. Gördes ilçemizde bulunan atıksu arıtma tesisimiz için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen Çevre ve İzin Belgesi alındı. Tüm tesislerimizde bu süreçleri takip ediyoruz ve tesislerimizi çevre mevzuatına uygun bir şekilde başarıyla işletiyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER