HİV virüslü öğretmen öğrencisiyle defalarca cinsel ilişkiye girdi

HİV virüsü taşımasına rağmen bir öğrencisiyle 15 ay boyunca cinsel ilişkiye giren öğretmen, yapılan bir ihbarın değerlendirilmesi sonucu ortaya çıktı.

HİV virüslü öğretmen öğrencisiyle defalarca cinsel ilişkiye girdi

ABD' nin New Jersey eyaletinde yaşayan 45 yaşındaki öğretmen Elyse Catillo, cinsel yolla bulaşan hastalığı olmasına rağmen 14 yaşındaki bir öğrencisi ile 15 ay boyunca cinsel ilişkiye girdi. Olay, annelerinin 14 yaşındaki bir çocukla cinsel ilişkiye girmesini kaldıramayan yaşları 13 ve 14 olan iki çocuğun durumu babalarına anlatmasıyla ortaya çıktı.

BİR ÇOK KEZ YAPTIK

Durumu öğrenen babanın eski karısını polise ihbar etmesi üzerine, öğretmen tutuklandı. Öğretmenin ilişkiye girdiği öğrenci polise verdiği ifadede, Elyse ile 2018 yılının Haziran ayında ilişkilerinin başladığını anlattı. Adı açıklanmayan öğrenci, farklı yerlerde ve evde defalarca ilişkiye girdiklerini söyledi.

45 yaşındaki öğretmen cinsel yolla bulaşan hastalığına rağmen, 14 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girmesi üzerine tutuklandı

MAHKEMEDE KİMSENİN YÜZÜNE BAKAMADI

Ağustos ayında tutuklanan Elyse, mahkemede başını eğerek bir şey söylemedi. Öğrencisi ile ilişkiye girdiğini kabul eden Elyse, 20 yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER