Büyükşehir’den Demirci İtfaiye Amirliğine Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Demirci temasları kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Hüseyin Oktay İtfaiye Amirliği’ni ziyaret ederek, personelle buluştu.

Büyükşehir’den Demirci İtfaiye Amirliğine Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, ilçe ziyaretlerine Demirci ilçesi ile devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde yapmış olduğu yatırımları ve çalışmaları yerinde inceleyen, hizmet birimlerine ve personellere ziyaretlerde bulunan Öztozlu, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ali Öztozlu’ya, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal ve Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay eşlik etti. Ali Öztozlu, Demirci ilçe ziyareti kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Hüseyin Oktay İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti. Amirliği inceleyen ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal ile birlikte personellere hayırlı çalışmalar dileklerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER