Küçük Zeynep Sıkıştı İtfaiyeci Amcalar Kurtardı

Manisa’nın Demirci ilçesi kapalı pazar yerindeki dinlenme bölümünde bulunan oturma bankına ayağı sıkışan 4 yaşındaki kızı Demirci İtfaiye ekipleri kurtardı.

Küçük Zeynep Sıkıştı İtfaiyeci Amcalar Kurtardı
selcuk

Olay yerinden alınan bilgilere göre bugün saat 14.30 sularında Demirci Kapalı Pazar yerine annesiyle birlikte bayram alışverişi yapmaya gelen 4 yaşındaki Zeynep K. dinlenmek için oturduğu metalden yapılmış bankın borularının arasına bacağını sıkıştırdı.

Bacağını çıkaramayınca bir anda ağlamaya başlayan küçük kızın çevresi bir anda kalabalıklaştı. Tüm çabalara rağmen küçük kızın bacağı sıkıştığı boruların arasında kurtarılamayınca, Demirci itfaiyesinden yardım istendi.

Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri intikal etti. Küçük kızın bacağının sıkıştığı borular itfaiye tarafından hidrolik makas yardımı ile kesildi. Operasyon sırasında küçük kızı annesi sakinleştirmeye ve teselli etmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri bankın metal kısımlarını küçük Zeynep’e zarar vermeden büyük bir maharetle keserek, bacağını kurtardı.

Küçük Zeynep bacağının kurtulmasının hemen ardından annesinin kollarına atıldı. 112 acil sağlık ekibince genel sağlık kontrolü yapılan Zeynep ailesi ile birlikte bu bayram arifesinde talihsiz bir anıya sahip olarak pazar yerinden ayrıldı.

HABER-Mustafa Temiz-(MSH)

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2019, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER