MASKİ Kamu Kaynaklarını Koruyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, kamu kaynaklarının daha verimli kullanılması için örnek bir çalışmaya imza attı. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan birim ile araç ve iş makinelerinde yaşanabilecek olası arızaları önceden önlemek için sahada kontrollere başlandı.

MASKİ Kamu Kaynaklarını Koruyor

Hayata geçirilen hizmet ile bakım onarım giderleri azalacak ve araçların sağlıklı bir şekilde çalışması sağlanacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşa kesintisiz hizmet sunmasının yanı sıra kamu kaynaklarını da koruyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı tarafından idareye ait tüm araç ve iş makinelerinde oluşabilecek arızaların önceden önüne geçebilmek, bakım ve onarım giderlerini azaltmak, güvenli, sağlıklı ve emniyetli bir şekilde sahada görev yapmalarını sağlamak adına teknik bir birim oluşturuldu. İdareye ait tüm araç ve iş makinelerinin çalışma sahalarında ve park konumlarında denetim ve kontrollerine başlayan birimin çalışmalarını Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Kemal Anaç da yerinde inceledi.

Sürücüler bilinçlendiriliyor

İdareye ait araçların sürücü ve operatörlerinin kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanması, kamu malına sahip çıkılması ve korunması noktasında hassas olduklarını ifade eden Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Kemal Anaç, “İl genelinde yürüttüğümüz faaliyetleri hızlı ve kaliteli bir şekilde hayata geçirmek için kalıcı çözümler üretmeye devam ediyoruz. İdaremize ait araç ve iş makinelerinin özellikle sahadayken herhangi bir sorun çıkarmaması adına daire başkanlığımız bünyesinde kurulan birim vasıtasıyla kontrollerini gerçekleştiriyoruz. Ayrıca sürücü ve operatörlerimizi kamu malına sahip çıkmaları ve korumaları konusunda da bilinçlendiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda kamu kaynaklarını korumak ve daha verimli kullanmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER