Demirci'deki kazada can pazarı yaşandı 7 yaralı

Manisa'nın Demirci ve Salihli ilçeleri arasındaki karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Demirci'deki kazada can pazarı yaşandı 7 yaralı
selcuk

Edinilen bilgilere göre kaza bugün saat 00.10 sularında Demirci ilçesine bağlı Tekeler Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Ali İhsan Helva isimli sürücünün kullandığı 45 R 5200 plakalı otomobil ile Gürkan Hazman'ın kullandığı 35 RMB 37 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta yolun kenarlarına savruldu. Kaza da Ali İhsan Helva, Esen Hazman, Gürkan Hazman, Sevim Özcan, Muzaffer Kıvanç Hazman, Gökhan Hazman ve Vedat Söğüt isimli yurttaşlar yaralandı.

Kaza mahallinde can pazarı yaşanırken, olay yerine intikal eden 112 acil sağlık ve Demirci İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri  yaralıları hayatta tutmak için büyük bir çaba gösterdi. Karayolunda trafik kontrollü bir şekilde sağlandı.

Olay yerine intikal ettirilen ambulanslarla yaralılar Demirci Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.  Bazı yaralıların riskli olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili Jandarma soruşturma başlattı.

HABER-Mustafa Temiz- Manisa Son Haber


 

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2019, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER