Demirci Türk Sanat Müziği Konseri İle Isınacak

Demirci soğuk geçen kış mevsiminde Türk Sanat Müziğinin eşsiz nağmeleriyle ısınacak.

Manisa Son Haber
Demirci Türk Sanat Müziği Konseri  İle Isınacak

Demircili Hemşehrimiz Müzik Öğretmeni Zuhal Dolgun yönetimindeki  İzmir Karşıyaka Öğretmenler Korosu 11 Ocak 2019 günü  Saat 20.00'da Demirci Ticaret Ve Kültür Merkezinde Türk Sanat Müziği Konseri sunacak.
Demircili Müzik Öğretmeni ve başarılı bir müzisyen olma yönünde ilerleyen Zuhal Dolgun yıllardır müzik öğretmenliğinin yanı sıra, koro çalışmalarını da sürdürüyor. İzmir'de oluşturulan koro ile birbirinden başarılı konserlere imza atan ekip, Demirci ilçesinde de güzel bir gece yaşatmak için konser vermeye geliyor.


Türk Sanat Müziğinin birbirinden güzel makamlarında bestelenmiş, gönül nağmeleri, Ticaret Ve Kültür Merkezi Salonunda Demircililerle buluşacak.
Oldukça kalabalık bir kafile ile gelecek ekibin şefliğini yapan Dolgun " Bizler Demirci'de yetiştik, şu an memleketimizden uzaktayız, ancak Demirci sevgimiz ve hasretimiz her an yüreğimizde titriyor. Koro arkadaşlarım ve ben Demirci'de vereceğimiz konser için günlerdir hazırlanıyoruz, ben bütün hemşerilerimi konserimize davet ediyorum. Konser akşamı seslendireceğimiz birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserlerimizle gönül tellerinizi titretmeye geliyoruz. Konser sonunda pozitif     bir enerji yüklemesi yapıp, seyircilerimizi mutlu bir şekilde evlerine göndermek istiyoruz" diyerek bütün Demircilileri konsere davet etti.
Demirci ilçesinde yıllardır böyle sanatsal ve kaliteli bir organizasyon yapılamadığı için, bu konserlere hasret kalmış Demircililer de sabırsızlıkla konser gününü bekliyor.


 Zuhal Dolgun Kimdir?
12 Mayıs 1977 yılında Demirci'de dünyaya geldi. Terzi Ahmet Dolgun ve Esma  hanımın ikinci evladıdır.
Ağabeyi beden Eğitimi Öğretmeni ve Futbol Teknik Direktörü Halil Dolgun'ur.
İlk ve orta öğretimini Demirci ilçesinde tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Müzik öğretmenliğinden mezun oldu. 2002 yılında zorunlu Doğu bölgesi görevi nedeniyle 3 yıl değişik okullarda müzik öğretmenliği yaptı. İzmir Aliağa 'daki bir okula tayini çıktı.
Uzun yıllar İzmir ve ilçelerinde müzik öğretmenliği yaptı. İzmir Karşıyaka'da görev yaptığı sırada kurulan Öğretmenler korosunun kurulma aşamasında büyük çaba gösterdi. Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de büyük bir destek verdiği koro çalışmalarını sürdürdü ve ilk konserini   Haziran ayında İzmir'de verdi.
Bir kız annesi olan Zuhal Dolgun  müzik öğretmenliği yanı sıra, yaptığı koro çalışmaları ile de büyük takdir topladı.
HABER- Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER