Muazzez Ersoy'un Traktör tekeri benzetmesi gündem oldu

Türk Sanat Müziğinin usta sanatçısı Muazzez Ersoy katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Ersoy Kanal D televizyonunun sabah kuşağı programı 2. Sayfaya konuk oldu. Kadınların yaptırdığı estetiklerle ilgili Ersoy öyle bir benzetme yaptı ki, izleyicilerin yanı sıra sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarında ilgi odağı oldu. TSM kraliçesi ünvanlı sanatçının yaptığı o müthiş benzetme bakın neydi.

Muazzez Ersoy'un Traktör tekeri benzetmesi gündem oldu

Usta şarkıcı Muazzez Ersoy, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Son zamanlardaki popüler olan estetik ve dolgu dudaklar hakkında konuşan Ersoy, yüzünde herhangi bir estetik olmadığını belirtti. Türk müziğinin usta sanatçısı, dolgu dudak modasıyla alakalı yaptığı benzetmeyle ise stüdyoda keyifli dakikalar yaşattı.


"TRAKTÖR LASTİĞİ GİBİ BİR DUDAĞA RAZI DEĞİLİM"
Sunucuların estetik ve dudak dolgusu hakkında soruları üzerine konuşan Muazzez Ersoy, "Estetiğe ihtiyaç hissedersem olur. Güldüğüm ve konuştuğum zaman yüzümdeki çizgilerin, mimiklerin ortaya çıkması benim hoşuma gidiyor. Dudaklarım da bir şey yok. Kalın dudaklar traktör lastiği. Öyle bir dudağım olmadı için mutluyum.

Doğuştan dudakların büyük olması başka bir şey. İri dudaklı olmak için traktör lastiği gibi bir dudağa ben razı değilim." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER