Selçuk Özdağ'dan o iddialara açıklama geldi

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde ortaya çıkan skandal iddialarla ilgili bugün Türkiye Havadis Com isimli internet gazetesinde Yekta Yaktı imzasıyla yayınlanan "Manisa Alaşehir'in 'AK 'seks çetesi isimli köşe yazısında iddialar arasında ismi geçen Eski AKP Manisa Milletvekili Şelçuk Özdağ'dan açıklama geldi. Alaşehir'de ortaya çıkan iddiaları kendisinin Yekta Yaktı imzalı çıkan haberlerle haberdar olduğunu belirten Özdağ "iddia edilen ahlaksız ve kanunsuz işlerle ilgim,alakam ve ilintim yoktur." dedi. Özdağ'ın Türkiye Havadis Com yazarı Yekta Yaktı 'ya gönderdiği açıklamayı, aynı haberi alıntı yaparak yayınlayan haber sitesi olarak bizde etik basın kuralları gereği aynen yayınlıyoruz.

Selçuk Özdağ'dan o iddialara açıklama geldi

Sayın Yekta Yaktı Bey;

12 Ekim 2019 tarihli www.türkiyehavadis.com adlı internet sitesinde adımın da geçtiği bir haber yayımlanmıştır.

1-Bu haberde ki olaylarla hiçbir ilgim ve alakam bulunmamaktadır.

2-İddia edilen olaylarda adı geçen kişilerden hiçbirinin işe girmesine veya işten çıkartılmasında rolüm ve katkım bulunmamaktadır.

3-İddia edilen olaylarda adı geçen kişi veya kişilerin herhangi bir göreve getirilmesinde dahlim olmamıştır.

4-İddia edilen olayları İnternet gazetenizde habere konu olduktan sonra duydum ve öğrendim.

5-İddia edilen olaylarda adı geçen kimsenin yanında ve arkasında bulunmadım.

6-İddia edilen olaylarda adımın geçtiği andan itibaren açıklamamı Sn .Tevfik Diker’e (E.Milletvekili)gönderdim ve O da yayımlamıştır.

Bugünkü haberinizde söz konusu olaylarda adımın”ahlaksızlığın ve yolsuzluğun arkasında ki kişi” olarak zikredilmesi,Sayın Davutoğlunun kuracağı parti ile ilişkilendirilmesi,basın ahlakına aykırı,yanlış ve doğru olmayan bir haberdir.

Milletvekilliğim süresince elimi ve nasiyemi (alnımı)kirletmedim.Hiç bir kanunsuz,ahlaksız işe girişmedim,hukuktan,adaletten,vicdandan ayrılmamaya çalıştım.

Son olarak iddia edilen ahlaksız ve kanunsuz işlerle ilgim,alakam ve ilintim yoktur.İş bu açıklamamı internet gazetenizde(hukuki haklarım saklı kalmak şartıyla)yayınlamanızı doğru habercilik,etik gazetecilik,insan haysiyet ve onuru herşeyden üstündür yaklaşımı adına istirham ediyorum.Saygılarımla.

Doç .Dr.Selçuk Özdağ

24.25.26.dönem Manisa Milletvekili

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2019, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER