Bakan Twit Attı Yeni Nesil Öğretmenler Odası Bir Günde Yapıldı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Twitter’de paylaştığı “Öğretmenler odası yenileniyor, güzelleşiyor.” Mesajı anında uygulandı.

Bakan Twit Attı Yeni Nesil Öğretmenler Odası Bir Günde Yapıldı

“Öğretmenlerimizin daha rahat ve huzurlu bir ortamda dinlenmelerine olanak sağlayacak yeni tasarım ülke geneline yayılacak.” Mesajını dikkate alan Karşıyaka İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü yarın açılışı yapılacak olan Kaptan Altay Altuğ İlkokulu'nun öğretmenler odasını paylaşımın yapıldığı gibi düzenleyip açılışa hazırladı.

“Yeni Nesil Öğretmenler” odasında klima, hareketli koltuklar, oturma grupları, öğretmenlerin ortak kullanacakları bilgisayar, yazıcı bulunuyor.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, eğitim- öğretimin önemli unsuru olan öğretmenlerin her şeye layık olduğunu, amaçlarının bu yeni nesil öğretmenler odası tasarımını Karşıyaka’daki tüm okullarda gerçekleştirmek olduğunu belirtti.

TBMM eski Başkanı ve İzmir Milletvekili, İstanbul'da yapılan 2 seçimde de Ekrem İmamoğlu'na kaybeden Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yarın Karşıyaka'da yeni yapılan Kaptan Altay Altuğ İlkokulu'nun açılış törenine katılacak.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2019, 00:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER