Köprübaşı Ülkü Ocakları Türkiye’ye Örnek Olacak Proje

Türkiye genelinde verdiği eğitimlerle binlerce gencin daha donanımlı bir şekilde yetişmesini sağlayan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Köprübaşı İlçe Başkanlığı, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiriyor. Bu kapsamda ‘Ocağınız Ocağımızdır' adıyla yeni bir sosyal sorumluluk projesi başlatan Ülkü Ocakları Köprübaşı İlçe Başkanlığı, ihtiyaç sahibi yaşlı Köprübaşılıların evlerinde temizlik ve boyama çalışması gerçekleştiriyor.

Köprübaşı Ülkü Ocakları Türkiye’ye Örnek Olacak Proje

Gerçekleştirdiği projelerle gençlerin daha donanımlı bir şekilde yetişmelerine büyük katkı sağlayan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Köprübaşı İlçe Başkanlığı, yepyeni bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. ‘Ocağınız Ocağımızdır' sloganıyla başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında tespit edilen ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşların evlerinde temizlik ve boyama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Proje hakkında bilgi veren Ülkü Ocakları Köprübaşı İlçe Başkanı Enver Çetin, “Türkiye genelinde farkındalık oluşturması ve örnek olması amacıyla ‘Ocağınız Ocağımızdır' adıyla sosyal sorumluluk projesi başlattık.

Proje kapsamında tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi büyüklerimizin evlerinde, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde temizlik ve boyama çalışmaları yapıyoruz. Amacımız bu tarz destekleri sadece kurum ve kuruluşların değil, her kesimden insanların yapabileceğini göstermek ve vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmalarını sağlamak. Bu projeyle vatandaşlarımızın mutlu olduğunu görmek bizleri de sevindiriyor” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER