Bülent Ersoy Putin'e çok kızmış

Türk Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy çoğu zaman yaptığı açıklamalarla hep gündeme oturmuştur. Bulunduğu her ortamda her türlü konuda açıklama yapan muhteşem sesli sanatçı Ersoy’un kürk defilesinde Rusya Devlet Başkanı Putin ile ilgili yaptığı açıklama ise yine herkesi güldürdü.

Bülent Ersoy Putin'e çok kızmış
 O konuştuğu zaman yer yerinden oynar. Kahkaha attığı zaman aynalar bile çatlar. Bülent Ersoy Yıldırım Mayruk’un ‘2023’e Hikayeler’ serisininde Conrad Hotel’de gerçekleşen defileye katıldı. Defilede Tülin Şahin, Günay Museyeva ve Ebru Öztürk gibi başarılı modeller yer aldı.Defilenin en önemli konuğu ise Bülent Ersoy oldu.
Üzerindeki kürkün gerçek olup olmadığı sorusuna Ersoy, “Hayırlı sabahlar, gerçek tabii. Podyumdakiler de gerçek” cevabını verdi. Gazetecilerin, “Hayvanseverlerin tepkisi korkutmuyor mu?” sorusu üzerine, “Kürkle onun ne alakası var?” dedi.
Oldukça keyifli olduğu görülen Ersoy, Türkiye-Rusya krizine de değinerek, “Putin’e çok kızıyorum. Sorun bakalım ona Bülent Ersoy’u tanıyor muymuş” demesi herkesi kahkaha krizine soktu.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER