Üvey babası keser sapıyla başına vurup kuyuya atmış

Üvey babası keser sapıyla başına vurup kuyuya atmış. Bir haftadır kayıp genci üvey babası başına keser sapıyla vurup kuyuya atmış.

Üvey babası keser sapıyla  başına vurup kuyuya atmış
 Üvey babası keser sapıyla  başına vurup kuyuya atmış. Bir haftadır kayıp genci üvey babası başına keser sapıyla vurup kuyuya atmış.

Korkunç cinayetin perdesi saatler geçtikçe aralanmaya devam ediyor. İzmir ‘in Menemen ilçesinde yaklaşık 7 gündür kayıp olan, her yerde aranmasına rağmen bir türlü izine rastlanamayan 15 yaşındaki Lise öğrencisi Ahmet Coşkun ‘un cesedi bir su kuyusunda bulundu.

Cesedin bulunmasının hemen ardından gözaltına alınan üvey baba M.M. cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. 15 yaşındaki oğlunun kafasına keser ile vurduktan sonra su kuyusuna attığını büyük bir soğukkanlılıkla itiraf eden cani ruhlu baba polis tarafından gözaltına alındı.

Manisa ‘nın Yunusemre ilçesi ile İzmir’e bağlı Kınık ilçesinin Örtülü Mahallesi arasında kalan arazideki su kuyusunda kayıp lise öğrencisi Ahmet Coşkun’un cesedi bulundu. Cesedin bulunmasının hemen ardından çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Başına keser sapıyla vurup öldürerek su kuyusuna atmış

Soruşturmayla birlikte ifadesi alının Ahmet Coşkun’un üvey babası M.M. ifadesinin alındığı sırada talihsiz gencin kafasına keser sapıyla vurduğunu, kuyuya attığını büyük bir soğukkanlılıkla anlatarak itiraf etti.

Ayağına taş bağlayarak Ahmet’in cesedini kuyuya attığının detaylarını da anlatan M.M emniyet tarafından gözaltına alındı.

Cinayetle ilgili soruşturma ve ifade alımları halen devam ediyor.

15 YAŞINDAKİ AHMET COŞKUN 7 GÜNDÜR KAYIP

 İzmir’in Menemen ilçesinde yaşayan lise öğrencisi Ahmet Coşkun ilçenin Uğur Mumcu Mahallesindeki evinden çıkarak bir daha kendisinden haber alınamayan genci arama çalışmaları başlatıldı. Kayıp gencin yakınlarının sorgulamaları yapılırken üvey babadan itiraf geldi. Daha sonra Ahmet’i nasıl öldürdüğünü anlatan cani baba cesedi attığı kuyunun yerini de emniyet güçlerine detaylı bir şekilde anlattı.



KUYUYA ATARKEN AYAĞINA TAŞ BAĞLAMIŞ

Keser sapıyla başına vurarak üvey oğlunu öldüren M.M daha sonra cesedin ayağına taş bağlayarak kuyuya attığını da en ince detaylarıyla birlikte büyük bir soğukkanlılıkla anlattı.

Cani babanın tarifi üzere Manisa ‘nın Yuntdağı bölgesi Recepli Mahallesi kırsalına gelen Jandarma, AFAD ve İtfaiye ekipleri tarif üzerine geldikleri su dolu kuyudaki suyu motopomplarla boşalttı.

Yaklaşık 10 metre derinliğindeki kuyudan suyu boşaltan ekipler, uzun uğraşlar sonunda 5 saatlik bir çalışmayla Ahmet Coşkun’un cesedine ulaşıp, cesedi kuyudan dışarıya çıkardılar.

Suyun boşaltılmasının ardından gerekli teçhizat ve oksijen tüpüyle kuyunun içine indirilen AFAD kurtarma görevlisi kısa bir süre sonra ayağına taş bağlanmış vaziyette Ahmet’in cesedini yukarıya çıkardı.

Olay yerinde ceset üzerinde ilk yapılan incelemelerde cesedin üzerinde çok sayıda darp izine rastlandığı görülerek, ceset otopsi için Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesinin morguna gönderildi.

 Üvey babası tarafından hunharca öldürüldüğü anlaşılan Ahmet Coşkun’un annesinin katil zanlısı M.M. ile 2016 yılının Ağustos ayında evlendiği, annesinin de yeni evlendiği M.M.’den hamile kaldığı da öğrenildi.


Talihsiz gencin Menemen Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi olduğu, 12 Şubat tarihinde Uğur Mumcu Mahallesindeki evlerinden çıkıp dedesi Ahmet Koç’un yanına gitmek için yola çıktığı ve kendisinden 7 gündür haber alınamadığı, mobese kameralardan yapılan incelemede en son evlerinin 150 metre kadar uzağında bulunan bir doğrama atölyesi önünde görüntülendiği, Ahmet’in cep telefonunun İMEİ numarasından teknik yapan polisin telefondan en son Yunusemre ilçesi Recepli Mahallesi yakınlarından sinyal alındığını tespit ettiği ve her yerde aranıldığı da öğrenildi.


Yunusemre Haberleri
Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER