Patlamaların olduğu mitinge 350 kişi de Manisa'dan gitmişti

Ankara'da bugün yapılacak mitinge Manisa'dan da 350 kişilik bir kafilenin gittiği öğrenildi. Manisa'dan mitinge gidenerin yakınları endişe ile beklerken, bazılarından halen haber alınamıyor.

Patlamaların olduğu mitinge 350 kişi de Manisa'dan gitmişti

 KESK, DİSK, TMMOB ve TTB’nin Ankara’da düzenlediği Barış Mitingi’nde patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu iddia edilirken, dün akşam saatlerinde eyleme katılmak üzere Manisa’dan 8 otobüs Ankara’ya gitmişti. Ankara’da düzenlenen Barış Mitingi’ne bomba gölgesi düştü. Miting alanına gitmek üzere Ankara Tren Kavşağı’nda bulunan grubun arasında bomba patlatıldı. Valilik ve Emniyet Müdürlüğü’nden herhangi bir açıklama gelmezken, çok sayıda ölü ve yaralı olduğu iddia ediliyor.

MANİSA’DAN 350 KİŞİ ANKARA’YA GİTMİŞTİ

Öte yandan Manisa’dan yaklaşık 350 kişi, Ankara’da düzenlenen Barış Mitingi’ne gitmek için dün akşam saatlerinde yola çıkmıştı. Manisa kafilesinden alınan ilk bilgilere göre 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Eylem için Ankara’ya giden Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Metin Demirel, sendika üyelerinden 3 kişinin yaralı olduğunu açıkladı. Yaralıların Ankara’da bulunan hastanelere kaldırıldığını söyleyen Metin Demirel, Manisa kafilesindeki bazı kişilere ulaşamadıklarını da belirtti.



Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2015, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER