Bahçeli Twitter'da Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler söyledi

2015 genel seçimleri ile ortaya çıkan koalisyon Hükümeti tartışmaları devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yapılan cazip koalisyon teklifi sonrasında yeni bir tartışma daha başlamış oldu. MHP lideri Devlet Bahçeli Twitter hesabı üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'nu çok sert sözlerle eleştirdi.

Bahçeli Twitter'da Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler söyledi
 Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Twitter üzerinden sert bir cevap verdi.







MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hükümeti birlikte kuralım, Bahçeli Başbakan olsun" çağrısı yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert yanıt verdi.


Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'na 'koltuk tedarikçisi' diyen Bahçeli, şunları yazdı:







''Hayatın anlamı esasen onu aramaya bağlıdır. Peyami Safa der ki, hayat duyulara ait plandan zekâya ve idrake ait bir plana yükseliştir. Acaba diyorum, koltuk tedarikçiliğine heveslenenler, mevki düşkünlüğüne kapılanlar hayat ve siyasetin hakkını layıkıyla verebilirler mi? Meçhulün girdabında sürüklendiklerini unutup da malumun kıyılarına çıkmayı isteyenler çözüldükçe düğümlendiklerini ne zaman anlayacaklar? Vehimli ve telaşlı bir ruh haliyle mezun olmadıkları koltuk ikramına meyledenler, sanıyorum hırslarına yenilenler, ilkeleri çoraklaşanlardır. Koltuk bir amaç değil, vasıtadır. Ülküsüz bir koltuk, ilkesiz ve iradesiz bir duruş akıllıya deli, alime cahil, kahramana korkak demektir.


Gün aşırı taktik hamlelerle ön almaya çalışan çürük koltuk imalatçılarına önceliklerimizi tarihe bakarak öğrenmelerini tavsiye ederim. Hiç olmazsa Merhum Ömer Seyfettin’in Nadan isimli hikayesindeki Köse Vezir’i, Pembe İncili Kaftan’daki Muhsin Çelebi’yi okumalarını öneririm.''

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2015, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER