Boşanmak üzere olduğu karısını 20 yerinden bıçaklayarak kaçan cani koca yakalandı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde kadına şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Halen cezaevinde cezasını çekmekte olan şahıs izinli çıktığı gün, boşanma aşamasındaki karısını 20 yerinden bıçaklayarak ağır yaralanmasına yol açtı.

Manisa Son Haber
Boşanmak üzere olduğu karısını 20 yerinden bıçaklayarak kaçan cani koca yakalandı

Gülten K.'yı 20 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan koca A.K. Jandarma ekiplerinin yoğun çalışması sonucu saklandığı yerde yakalandı.
Turgutlu'da, cezaevinden izne çıkan koca dehşet saçtı. Bir süre önce cezaevinden izne çıkan ve iddiaya göre cezaevine geri dönmeyerek firari olan A.K., 25 yaşındaki boşanma aşamasındaki eşi Gülten K.'yi 20 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.


Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Avşar Mahallesinde meydana gelen olayda İstanbul'da bir cezaevinde yatan ve izne çıkan A.K. isimli şahıs izinden dönmedi ve firari duruma düştü. Firari olan şahıs karısı Gülten K.'yı teyzesinin evinin yakınlarında yakalayarak çok sayıda bıçak darbeleriyle yaraladı. Yaralı şekilde teyzesinin evine kaçmaya çalışan Gülten K. tam 20 bıçak darbesi aldı ve ağır yaralandı. Elindeki bıçakla olay yerinden kaçan şahsın aranmasına devam edilirken Gülten K., olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Kocası tarafından acımasızca saldırıya uğrayan ve 20 yerinden bıçak darbesi alan Gülten K.'nın durumunun ağır olduğu ve yaşam savaşı verdiği öğrenilirken Jandarma ekipleri yoğun çalışma sonucu acımasız kocayı saklandığı yerde yakaladı.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2019, 20:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER