Turgutlu'da Taraftar Virüsü Unuttu ! Şampiyonluk Kutlamalarına Koronavirüsün Gölgesi Düştü!

Manisa Son Haber
Turgutlu'da Taraftar Virüsü Unuttu ! Şampiyonluk Kutlamalarına Koronavirüsün Gölgesi Düştü!
selcuk

Bilindiği üzere, Turgutluspor Antalya'da oynanan play-off maçlarında, hemşehrilerimizi son derece mutlu eden bir başarıya imza atarak 2. Lige yükselmiştir.
Ancak, Takımın İlçemize dönüşünde, haklı olarak yaşanan sevinç ve gurur, maalesef içinde bulunduğumuz salgın hastalıkla mücadele sürecinde, yaşanan coşkunun da etkisiyle, koronavirüsü tedbirleri bakımından talihsiz görüntülere sahne olmuştur. Kaymakamlığımız ve ilgili Kolluk Birimlerimiz, ani gelişen bu süreci anlık olarak takip ederek ilgililere sürekli gerekli uyarıları yapmış, ancak yine de istenmeyen bazı gecikmeler, taraftarların aracı durdurması gibi nedenlerden kaynaklı, bu zor süreçte arzu edilmeyen kalabalıklar oluşmuştur.
Bu nedenle, kamuoyunda çıkan bazı haberler nedeniyle, Kaymakamlığımız ve ilgili kurumlarımızın sorumlular hakkında gerekli cezai işlemleri takip ettiğini,  idari süreçlerin tamamlanması akabinde gerekli cezaların kesinlikle  uygulanacağı hususlarını açıklamak ihtiyacı ortaya çıkmıştır. 
Başta yerel yönetim, Kulüp ve taraftar grupları olmak üzere herkesi bu tür etkinliklerde "koronavirüsü tedbirleri konusunda çok daha hassas olmaya davet ediyoruz". 
Kamuoyunun bilgisine saygıyla arz olunur.

Turgutlu Kaymakamlığı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER