Yağışlı havaya hazır olun

Ege Bölgesi ve Akdeniz bölgeleri ılık ve yağışlı havanın etkisine giriyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre 14 Ocak 2017 gecesi İzmir, Çanakkale, Manisa ve Aydın’da ılık ve yağışlı hava etkili olacak.

Yağışlı havaya hazır olun

 Ege Bölgesi ve Akdeniz bölgeleri ılık ve yağışlı havanın etkisine giriyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre 14 Ocak 2017 gecesi İzmir, Çanakkale, Manisa ve Aydın’da ılık ve yağışlı hava etkili olacak.

Yağışlı hava aralıklı olarak Salı günü öğleye kadar etkisini sürdürecek.

Meteorolojinin açıklaması şöyle;

“Sıcaklık artışlarıyla dağlık alanlarda kar erimesi, kuvvetli yağış, kıyılarda kuvvetli, Çanakkale çevrelerinde fırtına şeklinde esecek rüzgarlardan dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta sürücüler, denizciler ve balıkçılar, tarımla uğraşanlar olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli, tedbirli olmaları gerekmektedir.”

DEMİRCİ’DE HAVA

Geçtiğimiz hafta yoğun kar yağışı nedeniyle hayatın olumsuz etkilendiği Demirci ilçesi de ılık ve yağışlı havanın etkisine giriyor. Cumartesi günü akşam saatlerinden itibaren yağmur yağışı aralıklarla devam edecek. Yağmurlu havanın Salı gününe kadar devam etmesi beklenen Demirci ilçesinde yoğun kar yağışının ardından eriyen kar sularının yağışlarda yoğun olarak ortaya çıkacağı konusunda yetkililer uyarıyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2017, 04:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER