13 yaşındaki ikizler gölette can verdi

Manisa ilçelerinde son iki günde boğularak hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi.

13 yaşındaki ikizler gölette can verdi

Geçtiğimiz gün Gölmarmara gölünde geziye çıktıkları teknenin alabora olması sonucu suya düşen Olçun Tekin, Ozan yıldırım, Cumhur Pişirgen, Nebi Saygı ve Mesut Karakülah isimli şahıslardan 3 tanesi çevredeki balıkçılar tarafından kurtarılmış, kayıp iki kişiden 28 yaşındaki Nebi Saygı ve 13 yaşındaki Mesut Karakülah’ın  cansız bedenleri kurtarma ekipleri tarafından gölden çıkarılmıştı.

BU KEZ ALAŞEHİR KEMALİYE GÖLETİNDE 2 KİŞİ BOĞULDU

Alaşehir ilçesinde Kemaliye göletinin kenarında oyun oynadıkları öğrenilen ikizlerden, 13 yaşındaki Efe Erol suya düşünce, kendisine yardım etmek için arkasından giden ikizi Eren Erol göletin balçık dolu zeminine saplanarak can verdiler.

İkizlerin cansız bedenleri balçıktan çıkarıldı. İkizlerin babası cesetlerin çıkarılması sırasında gözyaşlarına boğuldu. Acı haberi alan ikizlerin annesi Aliye Erol ise sinir krizi geçirdi sağlık ekipleri acılı karı kocaya müdahale ederken, yakınları ve dostları ise acı içinde olan çifti teselli etmek için büyük uğraş gösterdiler.

Göletin kenarına çıkarılan cesetler üzerinde Alaşehir Cumhuriyet Savcısı gerekli inceleme yaptı, Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Hayatlarının baharında birlikte can veren ikizler, aynı annenin karnında 9 ay dünyaya gelmeyi beklerken, bu kez aynı yerde, aynı zamanda hayata veda ederek, ölümü de birlikte yaşadılar.

İkizlerin cenazeleri otopsi için Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2019, 22:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER