Alaşehir Seks Skandalını ortaya döken Tevfik Diker'in hayrat çeşmesi paramparça edildi

Manisa’nın Alaşehir ilçesi Devlet Hastanesindeki Seks Skandalı iddialarını ortaya çıkaran, bunları yetkili merci ve kamuoyuyla paylaşan Manisa eski milletvekili Tevfik Diker’in yaptırdığı hayrat çeşmesi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce paramparça edilerek kullanılamaz hale getirildi.

Alaşehir Seks Skandalını ortaya döken Tevfik Diker'in hayrat çeşmesi paramparça edildi

Yapılan bu çirkin saldırının ardından Manisa Son Haber’e konuşan Diker sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında yetkilileri uyardığının altını çizerek, “Daha önce can ve mal güvenliğim yok demiştim. Muhtemel isimleri de yazmıştım. Haklı çıktım. Alaşehir Tevfik Diker Parkı nı da aynı akıbet bekliyor. Çeşmeyi bu hale getirenlerin yakalanıp haklarında yasal işlem yapılmasını arz ederim.” Diyerek Manisa Valisine bilgilendirme yaptığını belirtti.

Alaşehir Devlet Hastanesinde D.B. isimli bir kadın çalışanın itiraflarıyla ortaya çıkan ses kaydıyla patlayan Seks Skandalı iddialarından sonra Araştırmacı Yazar Diker, konunun üstüne gitmiş, kendisine ulaşan ihbar, belge, görüntü ve ses kayıtlarını da yetkili ve ilgili tüm kuruluşlara göndermişti.

HAYRAT ÇEŞMESİNİ PARAMPARÇA ETTİLER

SALDIRININ ARDINDAN ZARAR VERİLEN ÇEŞME BU HALE GELDİ

Tevfik Diker’in Manisa Alaşehir Uluderbent Kiraz Karayolu. Gülenyaka mevkiindeki Tevfik Diker Hayratı Çeşmesi tüm bu gelişmelerin ardından saldırıya uğradı. Kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce yoldan geçen insan ve doğadaki hayvanların bile yararlanarak su içtiği çeşme kullanımaz hale getirildi.

Bu saldırının ardından çeşmeye zarar verenlerin tespit edilmesi ve yakalanarak cezalandırılmasını talep eden Diker, geçtiğimiz haftalarda Alaşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Tevfik Diker Parkı ismi verilen parkın da aynı saldırıya maruz kalabileceği konusunda endişelerinin olduğunu, bu konuda yetkilileri uyardığını ve tedbir alınmasını sağlamaya çalıştığını da belirterek, “ can ve mal güvenliğim için 155’i ve Valiliği de aradım” dedi.

Diker Alaşehir’de kendi adına yapılan parkın açılış töreni sırasında da özel güvenlik tedbirleriyle korunmuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2019, 23:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER