Alaşehir'deki "Seks Skandalı iddiaları" şimdi de TV'ye taşınıyor

Manisa’nın Alaşehir ilçesi Devlet Hastanesi ve AKP teşkilatıyla ilgili ortaya atılan, çeşitli ses kayıtları yanı sıra birçok belge ile gündeme giren seks skandalı iddialarında gündem soğumuyor. Şok iddialar şimdi de TV'ye taşınıyor.

Alaşehir'deki "Seks Skandalı iddiaları" şimdi de TV'ye taşınıyor

Alaşehir AKP teşkilatında ahlaki çürümeyi ortaya çıkardığını iddia eden Araştırmacı Yazar ve 19. ve 20. Dönem Manisa Milletvekili Tevfik Diker, bu skandal ve usulsüzlüklerin peşini bırakmıyor.

TEVFİK DİKER OLAYIN ÜSTÜNE GİTMEYE DEVAM EDİYOR

Kendine ait sosyal medya hesabından kendisine ulaşan bilgi, belge ve iddiaları açıklayan Diker bugünde olayın kilit isimlerinden A.B.’nin telefonla aranarak tehdit edildiğini, A.B.’nin kendisini arayan ve tehdit eden kişi ve numarayı savcılığa suç duyurusunda bulunacağını da yazdı.

Diker bu tehdit olayını da sosyal medya hesabından paylaştı. Şu ifadelere yer verdi.

“Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Savcım,  Alaşehir Devlet Hastanesindeki Sex skandalında adı geçen Ali Bozkaya,

0 545 502 83 53 nolu telefondan tehdit edilmiş.

Tevfik Diker'i durdur demişler.

Beni Allah durdurur.

Bu açıklamam Sn. Bakana, Sn Manisa Valisine, Sn Alaşehir Cumhuriyet Başsavcısına bir ihbardır.

Gereğini saygılarımla arz ederim.

Tevfik Diker

19 ve 20 nci Dönem Manisa Milletvekili Araştırmacı Yazar”

DİKER KENDİSİNE ULAŞAN İHBARLARDA ORTAYA ÇIKAN İSİMLERİ AÇIKLAMA YAPMAYA DAVET EDİYOR

Bu skandal iddialarda adı geçen AKP mensubu veya hastane çalışanlarının birlikte çektirdikleri fotoğraflarını da yayınlayan Diker, bu üst düzey yönetici ve miletvekilinden de açıklama istedi. Açıklamalar üst üste gelirken, yetkilileri de sürekli olarak göreve davet eden Diker, olaylara bir an önce el konulmasını ve Alaşehir Devlet Hastanesindeki bu usulsüzlüklerin ve skandalların müsebbiplerinde yargı ve hukuk önünde hesap vermesi dileğini de sık sık paylaşımlarında vurguluyor.

Geçtiğimiz hafta AKP Manisa İl Başkanı Berk Mersinli “ Samimiyetsiz insanlara AK Partide ihtiyaç yok” diyerek sert açıklamalarda da bulundu. Yine iddialar arasında il başkanı Mersinli’nin bu açıklamadaki hassasiyetler konusunda ilçe teşkilatlarına da bir talimat yazısı gönderdiği de söyleniyor.

DİKER ALAŞEHİR’DEKİ SEKS SKANDALI İDDİALARIYLA İLGİLİ TELEVİZYONA DA ÇIKIYOR

Manisa Alaşehir Devlet Hastanesi’nde seks skandalı iddiaları. Siyasetteki çürümüşlük ve yandaş kollama ile ilgili iddiaları ve Tevfik Diker'in sosyal medya paylaşımları ses Getirdi.

Artı Tv “Haber Peşinde” programı yapımcısı Erk Acarer’in Araştırmacı Yazar 19 -20 nci Dönem Manisa DYP Milletvekili Tevfik DİKER ile yaptığı söyleşi 6 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 20.00’de Artı TV de yayınlanacak.

Diker’in bu iddiaları ve sosyal medya paylaşımları Alaşehir ilçesi ve Manisa yanı sıra ülke genelinde de dikkat çekmeye devam ediyor.

Resmi kurumların görevlerini yapmasını yineleyen Diker, Alaşehir halkı tarafından da önemli bir  destek görüyor.

Kendisine yüzlerce teşekkür ve takdir ifadelerinin geldiğini söyleyen Diker “ Ben yolsuzlukla mücadele etmek için dernek kuran tek parlamenterim, kimseden bir beklentim yok, siyasi bir hesabım ve ikbal düşüncem yok, ben Alaşehir ilçesinin bu tür çürümüş ve kokmuş, ahlaksız, manevi değerlerimizi alt üst eden, gelecek nesillere kötü örnek olan bu insanlardan kurtulması, hukukun ve adaletin tecelli etmesi için mücadele ediyorum. Vicdanlı insanlar arkamda, bunu hissettiriyorlar. Tehditler vız gelir, tırıs gider, kimseden korkum ve endişem yok. Ben doğru insanların duası ve destekleriyle bu mücadeleyi veriyorum. Temiz, dürüst, namuslu ve şerefli tüm Alaşehirli hemşehrilerimin başımın üstünde yeri vardır.”  Dedi.

Alaşehir halkı gündemi Diker’in sosyal medya paylaşımlarından takip ederken, her geçen gün halkın Diker’e desteğinin arttığı, olayların ortaya çıkmasıyla birlikte, baskıdan yılmış ancak, skandallarla ilgili çevresindeki gelişmelerden bilgisi olanların, Diker'e belge ve bilgileri göndermeye devam ettiği de görülüyor. Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamaların yorum bölümlerinde de Diker'e destek verenler dikkatlerden kaçmıyor.

Alaşehir halkı merakla ARTI TV’de 6 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak “Haber Peşinde”  program konuğu Tevfik Diker’in açıklamalarını bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2019, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER