İyilik yolunda kan verdiler

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ve yönetim kurulu üyeleri, “İYİlik Yolunda Hayat Ver” projesi kapsamında Türk Kızılayı’na giderek kan bağışında bulundular. 

İyilik yolunda kan verdiler

Türk Kızılayı’nın Türkiye genelinde yaptığı kan bağışı çağrısına İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı da duyarsız kalmadı. İlçe Başkanı Tufan Akan ve yönetim kurulu üyeleri, hazırladıkları “İYİlik Yolunda Hayat Ver”  projesi kapsamında Türk Kızılayı Manisa Şubesi’ni ziyaret ederek kan bağışında bulundu. 

Kan bağışında bulunmak üzere Kan Bağışı Merkezi’ne giden İYİ Partilileri Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci ve Türk Kızılayı Manisa Kan Bağışı Merkezi Müdürü İsmet Nardal karşıladı. 

Kan bağışı öncesi açıklamalarda bulunan İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, “İYİ Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı olarak sosyal ve toplumsal farkındalığın artacağı etkinliklere destek vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Türk Kızılayı Manisa Şubesi Kan Bağışı Merkezi’ne gelerek kan bağışında bulunduk. Bağışladığımız kan hasta olan bir çocuğun, bir gencin, bir insanın hayatını kurtaracak. Ben Manisalı, Yunusemreli tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya çağırıyorum. Sizin yapacağınız kan bağışı, bir insan için umut olacak. Bu konuda tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.


 
Türk Kızılayı Manisa Kan Bağışı Merkezi Müdürü İsmet Nardal yaptığı konuşmada, “Bugün bizleri ziyarete gelen ve kan bağışında bulunan İYİ Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı’na teşekkür ediyorum. Bizler kan bağışının önemini tüm vatandaşlarımızla tek tek görüşerek anlatmaya çalışıyoruz. Manisalılar kan ve kök hücre bağışı konusunda son derece bilinçliler. Sizlerin destekleriyle Türk Kızılayı hayat kurtarmaya devam ediyor. Bu etkinliklerin artarak devam etmesini ve Türk Kızılayı’na destekte bulunulmasını istiyoruz” dedi. 

Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci de, kan bağışında bulunan İYİ Partililere teşekkür ederek, Manisalılara ‘kan bağışı’ çağrısını yineledi.

Konuşmaların ardından İYİ Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı, Türk Kızılayı yetkililerinin yardımlarıyla kan bağışı programını tamamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER