Sabah sporuna çıkan itfaiyeciye otomobil çarptı ağır yaralandı

Manisa’nın Demirci ilçesinde sabah sporuna çıkan itfaiyeciyi yoldan geçen otomobil çarptı. İtfaiyeci ağır yaralandı.

Sabah sporuna çıkan itfaiyeciye otomobil çarptı ağır yaralandı

Edinilen bilgilere göre bugün saat 07.30 sularında Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci İtfaiye Amirliğinde görevli 42 yaşındaki Ahmet Altınok sabah sporu için Simav yoluna doğru yürüyüşe çıktı.

Bu sırada Demirci güzergâhından, Simav’a doğru gitmekte olan Zekeriya U. Yönetimindeki 43 LK 349 plakalı otomobil yol kenarında yürümekte olan itfaiyeciye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere savrulan Altınok ağır şekilde yaralandı.

Kaza mahalline intikal eden 112 acil sağlık ekibince Demirci Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılan Altınok’un vücudunda kırıkların olduğu ve bilincinin kapalı olduğu öğrenildi.

Burada yapılan müdahalenin ardından itfaiyecinin hava ambulansı ile Celal Bayar Üniversitesi hastanesine sevk edilmesi kararlaştırıldı.

GEÇİCİ GÖREVLENDİRMEYLE DEMİRCİ'YE GELMİŞTİ

Ahmet Altınoluk’un Manisa Büyükşehir Belediyesinin son günlerde başlattığı yeni uygulama gereği Salihli İtfaiye Amirliğinden geçici görevlendirme ile Demirci İtfaiye Amirliğine geldiği, Demirci’nin havasını çok beğendiğini söyleyen Altınok’un göreve başladığı günden beri sürekli sabah sporu için yürüyüş yaptığı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Ahmet Altınok’un ailesini henüz Demirci’ye getirmediği, bir vakıf yurdunda barındığı, kendisinin evli ve 1 erkek, 1 kız çocuğu babası olduğu da öğrenildi.

 Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABER-Mustafa Temiz-Demirci

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2019, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER