Alaşehir'de sular durulmuyor! Diker'e Emniyet'ten resmi açıklama geldi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde ortaya çıkan seks skandalı iddialarının ardından, Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker’e başka konularda da vatandaşların gönderdiği ihbarlar devam ediyor.

Alaşehir'de sular durulmuyor!  Diker'e Emniyet'ten resmi açıklama geldi
selcuk

Tevfik Diker’in sosyal medya hesabından kamuoyuyla paylaştığı ve ilgili kurumlar ile ilgili bakanlığa da ulaştırdığı ihbarlar, bu kez uyuşturucu ve madde bağımlılığıyla ilgili oldu.

Kendisine ulaşan emekli bir polis memurun iddiaları arasında Alaşehir ilçesinde uyuşturucu konusunda yetkililer gereğini yapmıyor.

N.K. isimli emekli polis memurunun iddiaları şöyle;

“Hiçbir denetim yok, sabaha kadar alkol satılıyor, saat 10’dan (gece 22.00) sonra da satılıyor. Hap ot uyuşturucu işi de çok. Benim dilekçede var o polis Alaşehirli zaten vekilim, herşeye yol veriyor burda, avanta sağlıyor. O bahsettiğim polisi asayişin başına vermiş bu müdür, buradaki infazı olan akrabalarını yakalamıyor kolluyor o polis, basit bir nedende yakalaması olan garibanları bulup yakalıyor o bahsettiğim polis.”

Bu iddiaların kendisine ulaşmasının ardından, durumu ilgililere bildiren Diker’e Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünden cevap verildi.

 25.07.2019 tarihli Alaşehir 4. Sınıf İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan imzasıyla gönderilen cevabi yazı da iddialarla ilgili gerekli kontrollerin emniyetçe devam ettiği belirtildi.

Gelen yazıyı sizlerle paylaşıyoruz.

N.K. isimli emekli polis memurunun bu iddialarının ardından kendisine, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen cevap yazının hemen sonrasında, cevap için teşekkür eden Diker, yeni bir mail attı.

"Sn. Müdür,

Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim. Cevabınızı kamuoyunu bilgilendirmek için paylaştım. E.Malul Polis Memuru N.K. aşağıdaki mesajı tarafıma gönderdi. N.K.’yi makamınıza davetinizi ve görüşmenizi özellikle rica ediyorum." 

Diyen Diker’in bu talebinin yerine getirilip getirilmeyeceği Alaşehirliler tarafından merakla bekleniyor.

Alaşehir’de D.B. isimli kadının itirafları ve ses kayıtlarıyla ortaya çıkan seks skandalı ve hemen ardından emekli bir polisin Diker’e gönderdiği uyuşturucu ile ilgili iddialar konusunda

İlgili üst makamların ne yapacağı ve soruşturma başlatılıp başlatılmayacağı da merak edilen şeyler olarak ortada duruyor.

Seks Skandalı ile ilgili STK ve siyasi parti teşkilatları ve özellikle Manisa Milletvekillerinin de sessiz kalmasına tepki gösteren Diker,

“Cumhurbaşkanlığı Danışma Kurulu üyesi AKP Kurucusu ve eski Manisa Milletvekili Bülent Arınç ve AKP’li 7 Milletvekili, CHP’li  3 Milletvekili, MHP’li 1 Milletvekili, CHP, AKP, MHP, İYİ Parti ve diğer parti il Bşk.ları, Baro  ve tüm STK Başkanlarına soruyorum. Alaşehir’de tuzun bile koktuğu görülen bu skandal konularla ilgili bir tek satırda olsa bir sözünüz yok mu?”

SESSİZLİK SÜRÜYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal medya üzerinden hakaret ve küfür ettiği için yapılan soruşturmanın ardından CHP üyesi olan avukat M.D için açıklama yaparak M.D’nin CHP’den ihraç edileceğini açıklayan CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban’a da seslenen Diker,  “Av.M. D Konusunda üzgünüm alkollü olmasa böyle bir şey yapmazdı.

CHP İl Bşk Semih Balaban.  AKP lilerle ilgili hastanede ortaya çıkan seks skandalı ve ilkokul mezununun personel şefi yapılması ile ilgili tek satır tepki açıklaması yapmazken D. İçin flaş açıklama yapması manidardır.” Dedi.

Alaşehir’de ortaya çıkan bu iddialarla ilgili  idari soruşturmanın halen devam ettiği bilgisine de ulaşıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2019, 22:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER