CHP Demirci'den Ayasofya ziyareti

CHP Demirci ilçe Başkanı Melih Kuru ve yönetim kurulu üyeleri Özkul Halı'yı ziyaret ederek ibadete açılan Ayasofya'nın turkuaz halılarını döşeyen kuruluşu tebrik etti.

Manisa Son Haber
CHP Demirci'den Ayasofya ziyareti

Özkul Halı yetkilisi Behçet Özkul tarafından karşılanan heyet, Ayasofya'ya döşenen halılar ile ilgili de Özkul'dan bilgiler aldı.
İlçemizin tanıtımında Özkul halı büyük bir pay sahibi olmuştur diyen CHP Demirci  ilçe Başkanı Melih Kuru " Ayasofya'nın ibadete açılması hem İslam hem Ortodoks Hristiyan aleminde büyük bir ilgiyle takip edilirken gündeme düşen ve tüm dünyanın duyduğu  ibadete açılan bu caminin halılarının Demirci 'de üretilen halılardan olacağı haberi bizleri de sevindirmiştir. Açılış takviminin belli olmasının ardından Özkul Halı'nın sevkiyat başta olmak üzere halıların döşenme çalışmalarını da yakından takip ettik.

Açılış günü cemaatin ilçemizde üretilip camiye döşenen bu turkuaz renk halılar üzerinde namazlarını kılması ilçemiz adına tarihi bir gündür ve bir o kadar da bizlere tüm Demircililere  gurur ve mutluluk vermiştir. Kendilerini tebrik ediyoruz. İlçemiz ekonomisine katkının yanında dünya halı pazarında otel ve cami halılarının Demirci ilçesinde üretilmiş olmasının bundan daha iyi tanıtımı yapılamazdı" dedi.
Özkul Halı yetkilisi Behçet Özkul'da CHP heyetinin bu ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2020, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER