Demirci Saadet "Mehmet Önal ile devam" dedi

Saadet Partisi Demirci İlçe Kongresi geçtiğimiz Pazar günü yapıldı, başkanlığa Mehmet Önal seçildi.

Manisa Son Haber
Demirci Saadet "Mehmet Önal ile devam" dedi

Demirci Karaca Düğün Salonunda yapılan kongreye Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Salih Berber, İl Başkanı Abdullah Yılmaz katılırken, çok önceden kongreye geleceği açıklanan Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem nedeniyle, genel merkez tarafından deprem bölgesinde görevlendirme yapıldığı için katılamadı.


Kongreye CHP Demirci İlçe Başkanı Melih Kuru, İYİ Parti Demirci İlçe Başkanı Haluk Şenyurt, Madeni Sanaatkarlar Odası Başkanı Ahmet Simavlı'nın yanısıra çevre ilçe başkanları çok sayıda partili ve davetli katıldı.
Yoğun bir ilgi gösterilen kongrede söz alan hatipler Saadet Partisinin son süreçte ortaya koyduğu siyasi duruşun yanısıra ülkemizdeki gelişmeler ve gündemle ilgili Saadet Partisinin bakış açısını anlatır konuşmalar yaptı.


Kongre Divan Başkanlığını  Abdullah Yılmaz'ın yaptığı kongrede gündem gereği seçimlere geçildi.


Yapılan seçim sonrasında Saadet Partisi'nde büyük emekleri olan, bir önceki seçimlerde Manisa Milletvekili adayı, son mahalli seçimlerde de Demirci Belediye Başkan Adayı olan  Mehmet Önal Saadet Partisi Demirci İlçe Başkanlığına seçildi. Önal'ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı. Kadir Kalan, İsmail Arslan, Adil Önal, Said Yurtseven, Hasan Doğruyol, Kamuran Özcan, İbrahim Sarıca, Muammer Bostan, Ümit Dokumacı, Harun Koç, Cafer Yıldıztaş, Ramazan Yılmaz, İsmail Durmuş, Kadir Sevgi, Hüsnü Atalay, Nevzat Çancı, Ahmet Varol, Edip Halıcıoğlu,Ziya Yıldız, Ramiz Demir ve Mehmet Diker.

Mehmet Önal Saadet Partisi Demirci İlçe Başkanlığına  Seçildi


Kongrenin ardından Saadet Partisi Demirci İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Önal, gösterilen güven ve teveccühe teşekkür etti.
Manisa Son Haber ailesi olarak başkanlığa seçilen Mehmet Önal ve yönetim kurulu üyelerine "hayırlı uğurlu olsun" diyor, başarılar diliyoruz.
HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER