Saruhanlı Belediyespor, Süper Amatör Kümeye Yükseldi

Manisa 1. Amatör Küme B grubu şampiyonu Saruhanlı Belediyespor, Süper Amatör Kümeye yükselme final maçında Manisa takımlarından 1965 Nurlupınar Gençlergücü'nü 3 - 1 yenerek Süper Amatör Kümeye yükseldi.

Manisa Son Haber
Saruhanlı Belediyespor, Süper Amatör Kümeye Yükseldi
selcuk

Manisa 1. Amatör Küme B grubu şampiyonu Saruhanlı Belediyespor, aynı kümenin A grubu şampiyonu olan 1965 Nurlupınar Gençlergücü ile Turgutlu Yedi Eylül stadında karşılaştı.

Karşılaşmayı CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ve çok sayıda taraftar izledi.

Maçta, rakibine karşı kontrollü bir oyun sergileyen Saruhanlı Belediyespor, Nurlupınar'ı 3-1 mağlup ederek Süper Amatör Kümeye adını yazdırdı. Saruhanlı Belediyespor'un gollerini 11. dakikada Nurlupınar oyuncusu Arat, (Kendi kalesine), 44. ve 58. dakikada Batuhan atarken, Nurlupınar'ın tek gölünü ise 84. dakikada Burak attı. Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Saruhanlı'yı 5 Yıl İçinde Üçüncü Lige Çıkaracağız

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, maçın ardından Kulüp Başkanı Vedat Yaralı, Teknik Direktör Mehmet Dağdelen ve takım oyuncularını tebrik etti.

Başkan Bilgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Saruhanlı Belediyespor'un Turgutlu'da tarihi bir gün yaşadığını ifade ederek şunları kaydetti;

"Bir yıllık emeğimizin boşa gitmemesi için büyük mücadele verdik ve Manisa 1. Amatör Küme B grubunda şampiyon olduk. Bugün de Nurlupınar maçından sporcularım alnının akıyla çıkmayı başardı. Tüm sporcularımızı alınlarından öpüyorum. Saruhanlı'yı 5 yıl içinde üçüncü lige çıkarmak için elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Saruhanlı'da bu potansiyel var. Saruhanlı'nın unuttuğu duyguları tekrar Saruhanlı'ya yaşattığımız için mutluluk duyuyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER