Erkek öğrencisi ile ilişki kuran bayan öğretmen skandala yol açtı

ABD'de ortaya çıkan skandal dünya kamuoyununda dikkatini çekti.24 yaşındaki bayan öğretmenin 16 yaşındaki henüz reşit olmayan erkek öğrencisi ile yaklaşık 2 ay süren aşk ilişkisi ve bunun yanında kurduğu cinsel ilişki başına bela oldu.İşinden olan bayan öğretmen ise eyaleti terk etti.

Erkek öğrencisi ile ilişki kuran bayan öğretmen skandala yol açtı
Bild gazetesinde yer alan skandal haber dünya gündemine düştü.

ABD 'nin North Carolina Eyaletindeki 24 yaşındaki Kimberly Lynne Umphlett ismindeki öğretmenin 16 yaşındaki erkek öğrencisiyle defalarca cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıkınca eyalet karıştı.

Birçok öğrenci velisi tüm okullarda bununla ilgili araştırma yapılmasını talep eden müracaatlarını ilgili yerlere yapmaya başladılar.Yağmur gibi gelen bu müracaatların ardından eyaletteki eğitim kurumları kara kara düşünmeye başladılar.

Öğrenilen bilgilere göre 16 yaşındaki öğrenci öğretmeni ile yaşadığı cinsel deneyimlerini arkadaşlarıyla bir sohbet esnasında anlatınca okul ve öğrenci çevresindeki bu olay dedikodularla ayyuka çıktı.

Kadın öğretmen ile 16 yaşındaki erkek öğrencinin aralarında Nisan ve Mayıs aylarında kısa süren bir ilişki olduğu ortaya çıkınca kadın öğretmen daha az ceza alabilmek için durumu yetkililere itiraf etti.

Currituck Co.High School 'da reşit olmayan biriyle cinsel ilişki kurmanın cezası olduğunu  duyan öğretmen yaptığı bu itirafla 5 bin dolar kefaletle serbest bırakılmasına rağmen tutuksuz yargılaması devam edecek.

Ortaya çıkan bu skandalın ardından okul yönetimi 2013 dan beri görev yapan öğretmenin işine son verdi.Kadın öğretmenin ise bir süre ortalarda görünmemek için eyaleti terk ettiği de gelen haberler arasında yer alıyor.


Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 23:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER