John Wick 3 Geliyor Mu?

John Wich karakterine hayat veren Keanu Reeves yeni bir John Wick filmiyle yeniden beyaz perdeye gelecek.

John Wick 3 Geliyor Mu?

 John Wich karakterine hayat veren Keanu Reeves yeni bir John Wick filmiyle yeniden beyaz perdeye gelecek. 

Geçtiğimiz gün vizyona giren ve pek çok kişi tarafından beğeniyle seyredilen John Wick : Chapter 2 filminin başrol oyuncusu olan Keanu Reeves yeni bir John Wick filmiyle beyaz perdeye dönecek.

 Merak Edilen O Soru Keanu Reeves'e Soruldu!

John Wick filmi pek çok kişi tarafından çok sevilmişti ve serinin ikinci dün ülkemizdeki seyircilerle buluşmuştu. Eleştirmenler tarafından olumlu bir izlenim alan John Wick'in yeni filmi pek çok kişi tarafından da büyük bir beğeniyle izleniyor. Film yeni vizyona girmişken filmin devamının gelip gelmeyeceği merak edilmeye başlamıştı. John Wick'e hayat veren Keanu Reeves'in bu yeni filme rol alıp almayacağı ise bilinmiyordu. Pek çok kişinin merak ettiği bu soruyu Entertainment Weekly sordu. Sevilen oyuncu bu soruyu "Kesinlikler isterim. Karakteri ve içinde olduğu dünyayı seviyorum. Elbette bir başka film çekip çekmeyeceğimize izleyici karar verecek. Eğer ortaya çıkarttığımız işi beğenirlerse, umarım beğenirler, o zaman ben de devam filminde yer almak isterim. Tabii bu izleyicilerin ikinci filmi beğenmesine bağlı. O zaman karakterin ve bu dünyanın bir devam hikayesiyle daha seyirci karşısına çıkma şansı olacak.” şeklinde cevaplandırdı. 

Chad Stahelski'nin yönetmiş olduğu John Wick 2'nin gişede elde edeceği başarıya göre filmin devamının çıkıp çıkmayacağı netlik kazanacak. 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2017, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER