Manisa Büyükşehir Meclisinde provokatif eyleme polis müdahalesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclisinde Mart ayı 2. oturumu için meclis çalıştırılmadı.Meclisi izlemeye gelen bazı vatandaşlar MHP'li meclis üyeleri ve gazetecilerle tartışarak meclisi çalıştırmamak için herşeyi yaptılar. Polis olaya müdahale etti,meclis grup başkanvekilleri salonun boşaltılmasını istedilerse de umursayan olmadı. Polisin salonu boşaltmasının ardından meclis açılacak mı bilinmiyor.

Manisa Büyükşehir Meclisinde provokatif eyleme polis müdahalesi

 Manisa Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı’nın 2. oturumu, provokatif eylemlere sahne oldu. Meclis’i izlemek için gelen bazı vatandaşlar, meclis üyeleri ve basın mensuplarıyla tartışarak, meclisin gerçekleşmesini engelledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı’nın 2. oturumuna izleyici gibi katılan bazı provokatörler, gergin anların yaşanmasına neden oldu. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ve 16 Mart Pazartesi günü yeniden toplanmak üzere birleşimine ara verilen Meclis Toplantısı’nın 2. oturumu öncesi, toplantıya izleyici olarak gelen bazı provokatörler, meclisin başlamasına engel oldu. Meclis üyeleri ve basın mensuplarıyla tartışarak, gerginlik çıkaran provokatörler, çeşitli sebepler öne sürerek, tansiyonun yükselmesine neden oldular. Emniyet güçlerinin salonu boşaltması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER