Motor Hırsızlığı Kameralara Böyle Yansıdı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki genç gazetecinin motosikletinin çalınma anı çevredeki güvenlik kameralarına da yansıdı.

Manisa Son Haber
Motor Hırsızlığı Kameralara Böyle Yansıdı

Turgutlu ilçesinde yaptığı haberlerle dikkatleri üzerine çeken genç haberci Ali Atan bir haber için görüşmeye gittiği dernek binasının karşısına motosikletini park ederek içeri girdi.

İlçenin Cumhuriyet Mahallesi, Okçular Sokak da bulunan dernek binasının içinde yaklaşık 2,5 saat haber yapmak için çalıştığı sırada pencereden motoru kontrol etmek istedi. Pencereden baktığında motorunun olmadığını gören Atan, çevreye bakındı ancak motorunu bulamadı.

Turgutlu İlçe Emniyet  Müdürlüğüne durumu ihbar eden genç haberci, “ Motosikletim benim herşeyimdi, haberlere giderken onunla seri olarak olay yerlerine ulaşıyordum. Şimdi elim ayağım adeta bağlandı. Motorumu çalan şahsın kamera görüntülerini emniyete teslim ettim, motorumun en kısa sürede bulunmasını istiyorum. Genç bir haberci olarak mesleğimin daha ilk yıllarında “ habere giderken, haber oldum” dedi.

Kamera görüntülerinde yaklaşık 35- 40 yaş aralığında, yaklaşık 1.65 boylarında ve hafif şişman olduğu anlaşılan şahıs, uzun süre telefonla konuşma taklidi yaparak çevreyi kontrol ediyor. Bir süre sonra ise motosikleti çalıştırmadan tutarak götürdüğü  görülüyor.

Turgutlu İlçe Emniyet  Müdürlüğü çevredeki görüntülerden yola çıkarak, genç habercinin çalınan motorunu bulmak için çalışmaları başlattı.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 01:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER