Cumhur İttifakı Eriyor mu? AKP ve MHP'den istifa eden 50 Kişi İYİ Parti'ye geçti

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde AKP ve MHP'den istifa eden 50 Kişi İYİ Parti'ye geçti.

Cumhur İttifakı Eriyor mu? AKP ve MHP'den istifa eden 50 Kişi İYİ Parti'ye geçti

Koronavirüs pandemi salgınının yoğunluğunun geçmesinin ardından Manisa'da siyaset hareketlendi.
İYİ Parti Yunusemre 'de partiye katılımlar devam ediyor. Siyasi kulislerde uzun süredir konuşulan "Cumhur İttifakı Manisa'da çözülüyor" iddialarının ardından AKP ve MHP'den istifa edenlerin İYİ Parti rozeti takması  da Manisa'da en çok konuşulan olay haline geldi.


Yunusemre ilçesinde en son 50 kişinin başka partilerden istifa ederek İYİ Parti rozetini takmaları Manisa gündemine düştü.
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığınca partiye katılanlar için tören düzenlendi.


Toplu üyelik töreninde konuşan İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, "İYİ Parti, Yunusemre ilçemizde günden güne büyümeye devam ediyor. Korona Virüs yasakları sebebiyle ara vermek zorunda kaldığımız üye katılım toplantılarımıza bu ay itibariyle tekrar başlamış bulunmaktayız. Bugün 50 cesur arkadaşımız, İYİ Parti saflarına katılmaya karar verdi. Genel Başkanımız liderimiz Sayın Meral Akşener’in dediği gibi ‘Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer’. Biz çocuklarımızın geleceği için, gençlerimizin huzuru için, kadınlarımızın kendilerini güvende hissettiği bir ülke yaratmak için çalışıyoruz. İşsizliğin son bulduğu, hukukun üstünlüğü ilkesinin yeniden tesis edildiği, kuvvetler ayrılığının yürürlüğe konduğu bir Türkiye için elimizi taşın altına koyuyoruz. Tüm Yunusemre'yi ve Manisa'yı İYİ Parti saflarına davet ediyorum. Partimize üye olmanız için Vatan, Millet, Bayrak sevgisi ve aynı zamanda dürüst ve ahlaklı olmanız yeterli" dedi.
Konuşmaların ardından Yunusemre İlçesi genelinde yaşayan ve Cumhur İttifakından istifa eden 50 kişi İYİ Parti'ye üye oldu. Toplu üyelik töreni, rozet takımı ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2020, 02:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER