Hasçelik Yönetim Kurulunu Tanıttı

Manisa'nın Alaşehir İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisinin ilk Kadın İlçe Başkanı olmak için adaylığını açıklayan Avukat Gülgün Hasçelik yapılacak kongre öncesi yönetim kurulu üyelerini kamuoyuna tanıttı.

Manisa Son Haber
Hasçelik Yönetim Kurulunu Tanıttı

28 Aralık 2019 Cumartesi (Yarın) günü saat 11:00'da Ozan Düğün Salonunda yapılacak olan CHP Alaşehir İlçe Kongresinde adaylığını açıklayan Avukat Gülgün Hasçelik yönetim kurulu üyesi adayı arkadaşlarını kamuoyuna tanıttı.

Seçilmesi durumunda Cumhuriyet Halk Partisinin ilk kadın ilçe başkanı olacak olan Gülgün Hasçelik'in yönetim kurulu listesinde tecrübeli isimlerin yer alması dikkatlerden kaçmadı.

İşte Gülgün Hasçelik'in yönetim kurulu listesi ;

Halil Garipoğlu : 1957 Alaşehir doğumlu.Alaşehir Madeni Sanatkarlar Odası ve Gençlik Kulübü Başkanlıklarında bulundu. Daha önce çoğu Erkin Türker'le birlikte olmak üzere 5 defa yönetim kurulu üyesi olarak Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 1994 yılında CHP'den Meclis üyeliği görevinde'de bulunan Garipoğlu, halen Alaşehir'de tüccarlık yapmaktadır. 

Mustafa Uysal : 1961 Alaşehir doğumlu.Önceki dönemlerde Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Sulama Birliği Denetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu. Halen Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanlığını yapmaktadır. 

Mustafa Günen : 1960 Alaşehir doğumlu. 1999-2004 yılları arasında Kemaliye Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. Halen Kemaliye Sulama Koparatifi kurucu Başkanı olarak görevine devam etmektedir. Esnaftır. 

Bilal Aydın : 1980 Ağrı doğumlu. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarında iki ayrı dönemde Başkanlık yaptı.Geçmiş yönetimlerde İlçe Sekreterliği ve Bilişim Sorumlusu olarak görev yaptı. Esnaftır. 

Ömer Ali Coşkun : 1963 Afyon Sincanlı doğumlu. Diyarbakır Çevre Sağlık Lisesinden mezun oldu. Sırasıyla Selendi, Turgutlu ve Alaşehir Devlet Hastanelerinde Müdürlük görevlerinde bulundu. 2019 yılında gerçekleşen Yerel Seçimlerde CHP'den Meclis Üyeliğine aday oldu. Emeklidir. 

Adem Aslan : 1965 Kahramanmaraş doğumlu. Halen Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Proje ve Uygulama Denetçisidir.İnşaat Mühendisidir. Sarıkız Yapı Denetim Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı. 20.dönem Manisa İl Genel Meclis Üyesi. 24.dönem Milletvekili Aday Adayı. 

Güner Şahin Tekin : 1963 Alaşehir doğumlu.Üniversite mezunu. 2 Çoçuk Annesi, Emekli. 

Goncagül Erdoğan : 1970 Alaşehir doğumlu. Üniversite Mezunu. 2 Çoçuk Annesi, Ev Hanımı. 

Ayfer Helvacı : 1972 Sarıgöl doğumlu.İş Kadını, Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Cumhuriyet Kadınları Dernegi Başkanı. Evli ve 2 Çoçuk Annesi. 

Ramazan Çam : 1978 Alaşehir doğumlu.Çiftçilik ve Harfiyat işleriyle uğraşıyor.Evli ve 1 Çoçuk Babası. Son Yerel Seçimlerde Belediye Meclis Üyesi Adayı. 

Ahmet Güleç : 1986 Alaşehir doğumlu. Tepeköy temsilcisi. Çiftçi. 

Sinan Güven Zora : 1990 Alaşehir doğumlu.Esnaf

Bilgin Kerman: 1963 Alaşehir doğumlu.Emekli

Mehmet Doğan : 1975 Alaşehir doğumlu. Tüccar, Yeşilyurt temsilcisi

Naim Öz : 1973 Alaşehir doğumlu. 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest Avukatlık yapmaktadır. Daha önce birçok kez yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur. 

Gültekin Uğurer : 1963 Alaşehir doğumlu. Esnaf. Daha önceki yıllarda Yönetim Kurulu üyeliği ve Belediye Meclis Üyesi adaylığı yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER