Dev Türk bayrağı ile mezuniyet yürüyüşü ve törenler gerçekleşti

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ)Demirci Eğitim Fakültesinin 27. ve Meslek Yüksekokulunun 24. mezuniyet törenleri dev Türk bayrağı ile mezuniyet yürüyüşü ve törenler gerçekleşti.

Dev Türk bayrağı ile mezuniyet yürüyüşü ve törenler gerçekleşti

Yürüyüş öncesinde Eğitim Fakültesi Dekanlık binası önünde Demirci'nin yöresel yemeği keşkek ikram edildi.
Eğitim Fakültesi önünden protokol üyeleri, öğrenciler ve velilerin katıldığı kortej yürüyüşü, Atatürk anıtına kadar devam etti. Demircili esnaflar, vatandaşlar ev ve işyerlerinden korteje karanfiller attılar.
Yürüyüşün ardından Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Yürüyüşün ardından Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadında Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu mezuniyet törenleri yapıldı. Törenlerde Fakülte ve Meslek Yüksek okulunda İlk 3'e giren öğrenciler ödüllendirildi.


Temsili diploma töreninin ardından öğrenciler keplerini toplu halde havaya fırlatarak mezuniyet sevincini yaşadı.
Törenlere Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer Tepekaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, eşi Güzide Selçuk, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören, eğitim görevlileri, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları ve daire amirleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2019, 00:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER