MASKİ Demircili Muhtarlarla Bir Araya Geldi

MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Demirci ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Çakır, istek ve talepleri dinleyerek idarenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Manisa Son Haber
MASKİ Demircili Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçedeki mahalle muhtarları ile koordinasyonu sıkı tutarak, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Demirci ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Ziyarette, İlçe Hizmetleri Şube Müdürü Güray Coşkun, MASKİ İlçe Şefi Gökhan Demir de bulundu. İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, muhtarlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek, tek tek istek ve talepleri dinledi, sorun yaşanan konular ile ilgili gerekli notları aldı.

“Muhtarlarımızı dinliyor, görüşmelerimizi sürekli yapıyoruz”

MASKİ Genel Müdürlüğünün il genelindeki çalışmalarının sorunsuz gitmesi açısından muhtarlarla olan koordinasyonun önemli olduğunu belirten Daire Başkanı Çakır, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları ile ilçe ziyaretlerimizde mahalle muhtarlarımızla buluşarak varsa sorunları yerinde tespit ediyor, görüşlerini alıyoruz. Muhtarlarımız bu konuda çok memnun. Geri dönüşleri çok iyi alıyoruz. Görüşmelerimizin ikinci etabına başladık. İl genelinde muhtarlarımızla görüşmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER