Baraj Gölünde Bulunan Kesik Kol Kayıp Gence Mi Ait?

Manisa'nın Soma ilçesindeki Sevişler Baraj Göletinin kıyısında bulunan bir erkeğe ait kesik kol sonrasında ilçede hareketli saatler yaşandı.

Manisa Son Haber
Baraj Gölünde Bulunan Kesik Kol Kayıp Gence Mi Ait?

Soruşturma kapsamında bir kişi gözaltına alındıktan sonra adliyeye çıkarıldı, mahkemece tutuklanan zanlı cezaevine gönderildi.
Vatandaşların ihbarıyla ortaya çıkan kesik kol Emniyet ve Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

7 ŞUBAT TARİHİNDEN BERİ BULUNAMADI
Soma ilçesinde 7 Şubat tarihinden beri kayıp olan 22 yaşındaki Özcan Eren'e ait olabileceği ihtimali üzere ailesinden DNA örneği alındı.
Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri bu gelişmenin ardından 44 yaşındaki M.T. isimli şahısı gözaltına aldı.
M.T. 15 Şubat günü kayıp genç Özcan Eren'in dedesi Şaban Eren'in ilçeye bağlı Bayaz Mahallesindeki evinin önüne bırakılan fidye isteme mektubunu kendisinin bıraktığını, fidye mektubunda 450 bin lira para istendiğini mektubu da Özcan ile birlikte yazdığını iddia ettiği öğrenildi.


Zanlı Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildiği çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


KAYIP GENCİN ANNE VE BABASI OĞULLARINI MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINDA ARAMIŞTI

ATV televizyonunda kayıpları kısa sürede bulması, uzun süreli çözülemeyen cinayetleri çözmesiyle ünlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan kayıp gencin anne ve babası oğullarını bu programda da aramışlardı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER