Kafe Sera tacizcisi tutuklandı

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde dün öğle saatlerinde buluşmaya gittiği noktada halkın linç girişiminden polis sayesinde kurtulan, 12 yaşındaki kız çocuğunu internette taciz ettiği iddia edilen Kafe Sera tacizcisi tutuklandı.

Kafe Sera tacizcisi tutuklandı

 Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde dün öğle saatlerinde buluşmaya gittiği noktada halkın linç girişiminden polis sayesinde kurtulan, 12 yaşındaki kız çocuğunu internette taciz ettiği iddia edilen Kafe Sera tacizcisi tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre dün olayın ortaya çıkmasının ardından internette tanışıp buluşma noktası olarak verilen Kafe Sera önünde halkın tekme tokat dayağını yiyen Kafe Sera tacizcisi tutuklandı.

POLİS HALKIN ELİNDEN ALARAK MERKEZE GÖTÜRDÜ

Bir fabrikada işçi olarak çalıştığı öğrenilen İ.G isimli şahıs internette tanıştığı genç kız ile konuşmaya başladı. Kızının internette bir erkekle yazıştığını anlayan dikkatli anne, şahsı ortaya çıkarmak için kızının rolüne girip İ.G. ile yazışmaya başladı. İnternetteki chat ortamında diyaloglar sürerken, İ.G. Yunusemre ilçesi Akıncılar Mahallesindeki Kafe Sera isimli mekânda buluşma teklifinde bulundu. Buluşma noktasına eşini de alarak giden duyarlı anneyi ve eşini gören İ.G. kaçmaya başlamıştı. Vatandaşlarında engel olmasıyla yakalanan şahıs, olayı öğrenen vatandaşların öfkesiyle tekme tokat dayak yedi. Tacize uğrayan kız çocuğunun şâhısı dövmek isteyenlere engel olması yine olayın en dikkat çeken yönüydü. Öfkeli kalabalığa şahsı teslim etmeyen kızgın baba polisin gelmesine kadar yere yatırdığı şahsın saçlarından yakalayarak, kimsenin ona vurmasına müsaade etmeyip, polis gelene kadar şahsın kaçmasına da mani oldu. Olay yerine gelen polis ekibi taciz yaptığı  iddia edilen şahsı kızın babasından teslim alarak merkeze götürdü.

KONUŞTUĞUM KİŞİNİN ÇOCUK OLDUĞUNU BİLMİYORDUM

Kafe Sera tacizcisi İ.G. öfkeli kalabalığın linç girişiminden hem taciz ettiği kız çocuğunun babası hem de olay yerine gelen polis sayesinde kurtulup, gelen polis ekiplerinde Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Burada yapılan sorgulama sırasında “ konuştuğum kişinin çocuk olduğunu bilmiyordum “ dediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

KAFE SERA TACİZCİSİ HABERİ ÜLKE GÜNDEMİNE DE DÜŞTÜ

Dün Manisa ‘da gün ortasında ve en işlek caddede meydana gelen olayı görüp cep telefonlarıyla görüntüleyenlerin sosyal medyada da paylaşması, haber ajanslarının olayı habere dönüştürmesiyle, son günlerde yoğunlaşan taciz vakalarından biri daha olarak haber bültenlerine ve televizyon ana haber bültenlerine de giren tacizci, dün ifadesinin alınması için götürüldüğü emniyetten bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından mahkemeye sevk edilen İ.G tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2017, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER