Muslera'dan Flaş Galatasaray Kararı!

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi olan Fernando Muslera, Galatasaray'da kalmak istediğini açıkladı!

Muslera'dan Flaş Galatasaray Kararı!

 Galatasaray'ın başarılı file bekçisi olan Fernando Muslera, Galatasaray'da kalmak istediğini açıkladı!

Uruguay'lı başarılı file bekçisi Fernando Muslera, Galatasaray'ın kendisine çok şey kazandırdığını ve Galatasaray'da çok mutlu olduğunu ifade ederek "sözleşmemi yenilemem teklif edilirse kabul ederim." açıklamasında bulundu. 

 Galatasaray Tarihine Adımı Yazdırmak İstiyorum!

Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da kaptanlık gibi bir hedefinin olmadığını ifade ederek "Benim kaptanlık gibi bir düşüncem yok. Burada sonuçta yabancı bir oyuncuyum. Benim için en önemli şey, Galatasaray'ın tarihine benim adımı yazdırmak. Yaptığım ve kazandığım şeylere bakarak Galatasaray tarihinde önemli bir payım olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'da kaldığım sürece de en önemli hedefim bu olacaktır." ifadelerini kullandı. 

Süper Lig'de 3 maçta daha görev almasıyla birlikte, Karadağlı kaleci Zoran Simovic'in Galatasaray formasıyla ligde en fazla forma giyen yabancı futbolcu rekorunu egale edecek olan Muslera, "Bu gibi rekorlar çok güzeldir. Bilindiği gibi Taffarel'i geçmiştim ve aramızda şaka konusu olmuştu. Şimdi ise Simovc gibi önemli bir ismi yakalamamam için sadece 3 maç kaldı. Bu durum beni çok daha mutlu edecek. Galatasaray'a çok şey borçluyum. Bana çok şey kazandırdı. Ben de çalışarak iyi şeyler yaparak karşılığı vermek istiyorum." açıklamasında bulundu. 

 Galatasaray'ın Bana Önemli Katkıları Oldu!

Galatasaray için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını anlatan Uruguaylı kaleci, "Galatasaray gibi büyük bir camianın kalesini koruyorsanız diğer kalecilerden daha fazlasını yapmanız gerekiyor. Sürekli olarak topa hâkim olmak isteyen bir takımda oynuyorsunuz. Benim de oyun anlayışımda değişen durum bu oldu. 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2017, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER