Apple'ın Yeni iPhone'u Pahalı Olacak

Apple'ın yeni iPhone modeli yıl sonuna doğru tanıtılacak ve satışa çıkacak. Apple'ın yeni iPhone modelinin tanıtımına çok zaman varken Apple'ın yeni iPhone modelinin daha pahalı olacağı ortaya çıktı.

Apple'ın Yeni iPhone'u Pahalı Olacak
Apple'ın yeni iPhone modeli yıl sonuna doğru tanıtılacak ve satışa çıkacak. Apple'ın yeni iPhone modelinin tanıtımına çok zaman varken Apple'ın yeni iPhone modelinin daha pahalı olacağı ortaya çıktı. 

Apple'ın yeni iPhone modelinin çıkmasına daha çok vakit varken her yeni gün yeni iPhone modeliyle ilgili yeni bilgiler geliyor. Gelen iddialara göre yeni iPhone'un premium modeli daha pahalı bir fiyat etiketiyle gelecek. 

Apple'ın yeni iPhone modelini bekliyorsanız daha fazla para biriktirmenizde fayda var. iPhone'un 10. yılı olduğu için Apple yeni iPhone modeli için büyük bir özen gösteriyor. Apple'ın premium iPhone'u olacak olan bu modelin 5.8 inç büyüklüğünde "kavissiz" OLED ekranla geleceği söyleniyor. 

Apple'ın Yeni iPhone'u Daha Pahalı Olacak!

Apple'ın premium iPhone'unun elbette ki bu kadar güçlü özelliklerle gelmesi fiyatını da arttıracak. Gelen son raporlara göre premium iPhone 8'in fiyatı 1.000$'ı aşacak. Bu durumda Apple'ın en pahalı iPhone modeli olacak olan bu akıllı telefonunun depolama alanı arttıkça fiyatın çok daha artacağı düşünülüyor. Bilindiği gibi 256 GB depolama alanına sahip olan bir iPhone 7 Plus'ın Amerika'da 969 $'a satıldığını düşünürsek Apple'ın bu yeni akıllı telefonu cidden çok pahalı olacak. 

Premium iPhone OLED
 Ekranla Gelecek!

Yeni iPhone'un fiyatını arttıracak olan en önemli detaylardan birisinin LCD yerine OLED ekran kullanılacak olması görünüyor. Ayrıca bu premium iPhone'da ana ekran tuşu bulunmayacağı ve Apple'ın iPad ve iPhone modelleriyle birlikte artık yeni MacBook Pro modelinde de kullanmaya başladığı vazgeçilmez özelliği Touch ID'nin de yeni iPhone modelinde ekranda yerleşik yani gömülü olacağı söyleniyor. 

Üç Farklı iPhone Geliyor!

Ayrıca yeni iPhone modelleri üç farklı şekilde kullanıcılara sunulacak. iPhone 8 bu anlamda 4.7 inç, 5.5 inç ve 5.8 inç ekran boyutlarına sahip olacak. Bu modellerinden 5.8 inç ekran boyutuna sahip olması beklenen premium iPhone 8'in OLED ekranla geleceği, 4.7 inç iPhone 8'in ve 5.5 inç ekran boyutuna sahip iPhone 8 Plus'ın ise LCD ekranla geleceği düşünülüyor. 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2017, 01:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER